SEX SOM TEMA HOS FASTLEGEN ?

Jeg loddet stemningen i går på Instagram for dette temaet. Ca halvparten av dere svarte ja.
Jeg er ganske sikker på at det er et godt stykke igjen før alle kan føle seg trygg på å ta opp viktige problemer med egen seksualitet på fastlegekontoret eller hos annet helsepersonell.
Jeg kommer til å poste massevis av innlegg framover om tema innen seksuell helse for å sette de kleine temaene på agendaen, for jeg vet at dere sitter inne med mange spørsmål vi leger kan svare på 🙂 Send gjerne inn spørsmål i pm til Doktor Nils på Facebook, spørsmålet besvarer jeg i pm tilbake. Obs! Husk å ikke skrive personsensitive opplysninger, og at svaret vil kun være på generelt grunnlag.

-DOKTOR NILS

Del på:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *