LIVE PÅ INSTAGRAM !

Mulig jeg bryter alle bloggregler ved å legge ut en video som ble tatt for noen dager siden, men det skal jeg tåle. Jeg sendte nemlig LIVE via INSTAGRAM mandag denne uken, på vei inn i NRK studio på Marienlyst. Her gir jeg dere svaret i undersøkelsen dere kunne bli med på gjennom Instagram-storyen min. Selve radiosendingen kan du høre i forrige blogginnlegg om du vil.

Sjekk storyen min på Instagram for flere morsomme quiz og spørreundersøkelser, du ser lenken til min Instagram konto helt øverst og nederst på siden.

I november er jeg tilbake i NRK radio, i mellomtiden er jeg invitert med i en spennende podcast-episode hos "Skeive råvarer". Legger ut mer info om dette når det er klart.

Goooood søndag !

-Doktor Nils

Del på:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *