INTRO VIDEO

doktornils.noEndelig er www.doktornils.no i gang ! Gå inn på www.doktornils.no og følg Norges nye faglige videoblogg !

Posted by Doktor Nils on 1. oktober 2017

HVA:
Interaktiv blogg og kilde for opplysning om dagsaktuelle tema innen seksuell helse og psykisk helse. For ungdom, voksne og eldre av alle kjønn, seksuell orientering, etnisitet osv.
Videoblogg-innlegg men også deling av artikler og relevant informasjon, med referanser til gode kilder.

HVORFOR:
Det er mye informasjon og meninger på nett uten nødvendigvis tilstrekkelig faglig kompetanse eller bruk av pålitelige kilder. Jeg er opptatt av faktabasert kunnskap og mer oppmerksomhet rundt kildekritikk.
Jeg vil bidra med å spre kunnskap, og samtidig vise til pålitelige kilder hvor man finner riktig, og relevant informasjon.
Vi leger kan bli enda bedre til å dele vår kunnskap, vise til våre kilder, og møte mennesker på nett og i sosiale medier.

OM MEG:
Nils Petter Sørung, lege på 35 år med erfaring fra flere fagfelt, blant annet ungdomshelse, seksuell helse og skeiv helse. Jeg har jobbet som lege rundt om i landet, i både bygd og by, de siste årene i Oslo-området.Min utdanning har jeg fra Semmelweis University i Budapest, Ungarn.
Jeg er lege i spesialisering og jobber for tiden i psykisk helsevern.
Du kan også høre meg på radio, i Juntafil på NRK P3 annenhver torsdag som lege for Sex og Samfunn. Der svarer jeg lytterne på spørsmål om sex, kropp og følelser.

del innlegget

Del på:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Comments

comments