Doktor Nils på mP3 morgen 16.10.17

I går var jeg på ny gjest hos Martin i NRK mP3´s morgensending. Det er utrolig gøy å få være gjest hos Martin! Han er et sprudlende fyrverkeri og samtidig opptatt av å formidle kunnskap. I sendingen svarer jeg på et par medisinske spørsmål, og vi er inne på vanskelige tema om psyke. Trykk på lenken under for å høre sendingen.

Neste sending jeg får være med på i NRK radio mP3 er mandag 23.oktober rundt kl 08.00 – 08.30.

Om du går inn på min Instagram eller Facebook profil (lenker helt nederst/øverst på nettsiden og på hovedsiden via Hjem-knappen på menylinjen) kan du se min live-video som jeg la ut, på vei inn i studio !

-Doktor Nils

gå til sendingen

Del på:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *